Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie in Sneek of Bolsward

Onderhoud aan uw auto is belangrijk. Bij goed onderhoud rijd u zuiniger en veiliger in. De conditie van uw auto kan minder worden door ouderdom of slijtage. Het plegen van regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat kleine problemen niet uitgroeien tot grote problemen. Bij Wander Auto bent u aan het juiste adres. Wij hebben in vakkundig en opgeleide monteurs in dienst. Zij zorgen ervoor dat uw auto van top tot teen bekeken wordt en u veilig de weg weer op kan. 

Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op via telefoonnummer: 0515-486600 of mail: werkplaats@wanderauto.nl

APK keuring

Jaarlijks heeft u auto een APK keuring nodig. De APK keuring bepaald of uw auto veilig genoeg is weer een jaar te blijven rijden. Het is verplicht om voor een bepaalde datum de APK te laten uitvoeren. U ontvangt altijd een herinnering een paar maanden van te voren.

Grote of kleine beurt

Tijdens een grote of kleine beurt worden de onderdelen van uw auto van boven tot onder bekeken en gerepareerd of vervangen waar nodig. Het aantal kilometers op de teller bepaald of u een grote of kleine beurt nodig heeft.

Schade reparatie

Het kan zijn dat u schade oploopt. Voor de levensduur van uw auto is het belangrijk dat u daar niet te lang mee door rijdt. 

Banden wisselen

Wij beschikken over een bandenhotel waar u uw winterbanden of zomerbanden kunt opslaan. Elke zomer en winter moet u de banden wisselen. Door het wisselen van uw banden zorgt u ervoor dat er minder slijtage optreedt. U kunt dan langer voorruit met uw banden.

Distributieriem vervangen

Het komt vaak voor dat de distributieriem vervangen moet worden. Dit onderdeel wordt tijdens elke rit die u maakt intensief gebruikt waardoor er snel slijtage op treedt. Zorg ervoor dat u niet te lang blijft rijden met een versleten distributieriem en maak een afspraak in onze werkplaats.

Airco onderhoud

Tijdens de zomermaanden wilt u met een comfortabele temperatuur in uw auto rijden. Vooral als u op vakantie gaat naar een warme bestemming. Zorg ervoor dat de airco op tij d onderhouden wordt zodat u geen problemen ondervindt wanneer u deze nodig hebt.

Neem contact met ons op